Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

двірники Львова

П'ятниця, 15 березня 2019, 11:33

Кращого двірника Львова відправлять у тур Європою

двірники Львова

Кращим двірником міста став Володимир Катинський, якого нагородили туром Європою.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні у Львові обрали переможця конкурсу "Найкращий двірник Львова-2019" – ним став 72-річний Володимир Катинський, двірник ЛКП "Балатон-409" Шевченківської районної адміністрації, який працює двірником з 2006 року.

Володимир Катинський отримав подарунковий сертифікат на тур "Вікенд в Європі! Краків, Прага, Відень та Будапешт".

Додамо, Катинський прибирає будинок № 4 (1−3 під’їзди) на вул. Мазепи та прибудинкову територію. Від мешканців будинку неодноразово отримував подяки за якісну і сумлінну роботу, а від ЛКП "Балатон-409" був нагороджений грамотами.

Також у загальноміському конкурсі на найкращого працівника району Львова у сфері житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення подякою від громади Львова та подарунковим сертифікатом на мандрівку "Кам'янець-Подільський круїз" відзначено найкращих двірників 5 районів Львова. 

Нагадаємо, конкурс тривав з 1 до 14 березня, а голосування відбувалося на Фейсбук-сторінці "Гаряча лінія міста Львова". Від мешканців надійшло 156 пропозицій двірників. Втім, багато двірників пропонували по декілька разів, а до 2 туру увійшло 58 кандидатів. 

Нагадаємо, минулорічним переможцем конкурсу став Мирослав Новоставський, який доглядає територію будинку на вул. Володимира Великого, 117. За нього проголосувало 130 осіб, а відрив між переможцем і другим місцем становив більше 20 голосів.

Додамо, у Львові працює 1933 двірників: 207 у Галицькій РА, 274 – у Залізничній РА, 231 – у Личаківській РА, 461 – у Сихівській РА, 432 – у Франківській РА, та 328 – у Шевченківській РА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.