Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

двірники Львова

П'ятниця, 1 березня 2019, 10:20

У Львові обиратимуть кращого двірника міста

двірники Львова

Львівська міськрада оголосила конкурс на кращого двірника Львова.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Із нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, який відзначають у третю неділю березня, Львівська міська рада оголосила конкурс на кращого двірника Львова.

Перший етап конкурсу триватиме з 1 березня до 7 березня. Впродовж тижня мешканці міста можуть подавати кандидатуру двірника, заповнивши відповідну Google-форму.

Другий етап – голосування за подані кандидатури – розпочнеться 7 березня і завершиться 14 березня, а нагородження перможців, найкращих двірників з кожного району, відбудеться 15 березня. Двірник, який набере найбільшу кількість голосів львів`ян, отримає титул «Найкращий двірник Львова-2019» і приз.

Нагадаємо, минулорічним переможцем конкурсу став Мирослав Новоставський, який доглядає територію будинку на вул. Володимира Великого, 117. За нього проголосувало 130 осіб, а відрив між переможцем і другим місцем становив більше 20 голосів.

Додамо, у Львові працює 1933 двірників: 207 у Галицькій РА, 274 – у Залізничній РА, 231 – у Личаківській РА, 461 – у Сихівській РА, 432 – у Франківській РА, та 328 – у Шевченківській РА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.