Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

телевізійне піратство

mvs.gov.ua

Вівторок, 14 жовтня 2014, 12:40

На Львівщині незаконно ретранслювали телевізійні канали

телевізійне піратство

Працівники відділу боротьби з кіберзлочинністю ГУМВС України у Львівській області під час проведення операції «Пірати» встановили, що на території Миколаївського району здійснюється незаконне розповсюдження сигналів телепрограм «Футбол 1» та «Футбол 2».

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

Ретрансляція цих каналів здійснювалася без ліцензії Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення України та без укладання договорів з правовласниками, що є порушенням вимог Закону України «Про авторське право та суміжні права».

З приміщення, звідки здійснювалася ретрансляція телеканалів, співробітники міліції вилучили 86 телевізійних тюнерів, 48 модуляторів до телевізійних тюнерів, 67 карток доступу до телевізійних каналів, 6 дискет та установчі документи приватного підприємства.

Клієнти, які користувалися послугами цього підприємства, регулярно сплачували кошти за користування послугами вартість яких, складала від 18 до 65 гривень на місяць.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 176 (порушення авторського права і суміжних прав) Кримінального кодексу України. Правоохоронці підраховують обсяг збитків від такої «піратської» діяльності. Ведеться досудове розслідування.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.