Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Тягнибок

Четвер, 30 жовтня 2014, 09:59

Путін та його агентура фальсифікують вибори, – "Свобода"

Олег Тягнибок

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" заявило про фальсифікацію результатів позачергових парламентських виборів.

Про це повідомила прес-служба партії.

"Ми знаємо, хто робить усе, аби "Свобода" не потрапила до парламенту: це Владімір Путін та його агентура в Україні. Доказом цього є показова заява міністра закордонних справ РФ Лаврова про визнання виборів до Верховної Ради України та готовність із нею співпрацювати", йдеться у повідомленні "Свободи".

Паралельний підрахунок спостерігачів "Свободи" свідчить про впевнене подолання 5-відсоткового бар'єру та проходження націоналістів до парламенту, повідомили в партії.

У партії запевняють, що її спостерігачі зафіксували факти масового вкидання бюлетенів на сході держави, зокрема в Луганській та Донецькій областях.

Крім цього, "Свобода" звинуватила владу у бездіяльності і заявила про початок акції протесту "Захисти свій голос" під стінами Центральної виборчої комісії.

Нагадаємо, "Свобода" наразі набирає 4.71% (при 99.49% опрацьованих протоколів), що виключення проходження партії Тягнибока у парламент.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.