Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Станіслав Горуна

bbc.com

Середа, 11 серпня 2021, 10:23

Каратиста Станіслава Горуну пропонують виключити з партії Самопоміч

Станіслав Горуна

Депутата Львівської райради Станіслава Горуну пропонують виключити з партії "Самопоміч" за висловлювання на підтримку фото легкоатлетки Ярослави Магучіх з росіянкою.

Про це депутат Львівської районної ради від партії "Свобода" Богдан Федун повідомив на своїй Фейсбук-сторінці.

Богдан Федун пропонує виключити з партії "Самопоміч" депутата Львівської райради Станіслава Горуну за висловлювання на підтримку фото легкоатлетки Ярослави Магучіх з представницею Росії Марією Ласіцкене.

Зазначимо, Станіслав Горуна, який здобув бронзову медаль з карате на Олімпійських іграх у Токіо, опублікував на своїй Фейсбук-сторінці допис, в якому висловив думку, що "спорт поза політикою".

Як повідомив Богдан Федун, Станіслав Горуна відвідував Росію під час війни, проводячи там спортивні семінари, а в одному з інтерв’ю російському ЗМІ він зізнався, що попри війну з Росією він "відкритий для будь-яких пропозицій". 

"Якщо керівництво партії "Самопоміч" дійсно вважає свою партію "проукраїнською" і "проєвропейською", то воно повинно негайно розпочати процес відкликання Станіслава Горуни і складення його повноважень як депутата Львівської районої ради, а також виключити його з фракції і партії. Якщо партія цього не зробить − то значить "Самопоміч" розділяє погляди Станіслава Горуни і повинна понести спільно з ним політичну відповідальність за це" − повідомив Богдан Федун.

Нагадаємо, каратист Станіслав Горуна здобув для України бронзову нагороду на Олімпійських іграх у Токіо.

Додамо, троє львів’ян, які отримали медалі на літніх Олімпійських іграх в Токіо, отримають від влади Львова квартири у подарунок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.