Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Парасковія Дворянин

П'ятниця, 2 вересня 2022, 13:28

Депутати Львівської облради вступають в докторантуру у Дрогобичі

Парасковія Дворянин

Депутати Львівської облради Сергій Оленич та Парасковія Дворянин вступають в докторантуру у Дрогобицькому педагогічному університеті.

Про це повідомила пресслужба Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка.

На своєму засіданні, яке відбулося 31 серпня, вчена рада Дрогобицького педагогічного університету рекомендувала до вступу в докторантуру Сергія Оленича та Парасковію Дворянин.

Зазначимо, Сергій Оленич та Парасковія Дворянин на місцевих виборах-2020 пройшли до Львівської обласної ради від партії "Об'єднання "Самопоміч".

Оленич є директором приватного підприємства "Карпати-Будінвестсервіс", заступником директора у ТзОВ "Декоратор" та у 2019 році працював менеджером з адміністративної діяльності управління регіональної політики апарату виконавчого комітету політичної партії "Об'єднання "Самопоміч". У 2012 році очолював Стебницьку міську організацію "Фронту змін", у 2015 році балотувався до Львівської облради від "Самопомочі", але не пройшов.

У 2004 році Оленич співпрацював із штабом Віктора Януковича щодо проведення виборчої кампанії. У 2020 році Оленич задекларував 47 тисяч гривень зарплати.

Парасковія Дворянин була депутаткою облради попереднього скликання – на місцевих виборах у 2015 році пройшла за виборчим списком "Самопомочі". Тоді ж депутати обрали її першою заступницею голови Львівської обласної ради, а у квітні 2017 року проголосували за припинення повноважень Дворянин на цій посаді.

На позачергових виборах до парламенту у 2019 році "Самопоміч" виставила її першим номером від Львівської області.

Парасковія Дворянин є директоркою інформаційних проектів ПрАТ "ТРК Люкс", доценткою кафедри ЛНУ ім. І. Франка та НУ "Львівська Політехніка". У 2020 році Дворянин задекларувала 238 тисяч гривень доходу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.