Юрій Семашко,  8 вересня 2015

Самопоміч рустикальна

Деякі таємниці висуванців партії Андрія Садового Самопоміч до Львівської обласної ради.

В оприлюднених списках кандидатів на місцеві вибори партії міського голови Львова Андрія Садового помітні, як нові в львівському політикумі люди, так і досвідчені.

Однак останні неохоче діляться інформацією про колишню політичну діяльність у своїх анкетних даних, хоча більшість з кандидатів до Львівської обласної ради вже обирались в місцеві ради чи намагались стати народними депутатами.

Варіанти відмоніторили Інтернет на наявність в представників об’єднання "Самопоміч" фактів, які не оприлюднені на офіційному сайті політисили.

Директор ТзОВ "Дослідно-механічний завод "Карпати" Григорій Бевз торік балотувався на виборах до Верховної ради як безпартійний самовисуванець і з результатом 1.56%, зайняв передостаннє місце на окрузі.

Олег Карпин та Олег Габриш на місцевих виборах в 2010 році пройшли в Трускавецьку міську раду за списком "Сильної України". Останній тоді був керівником міського штабу партії. Обоє входять в постійні комісії Трускавецької міськради: Карпин – в комісію з питань пропагування курорту, Габриш –  з питань земельних ресурсів та землекористування, житлово-комунального господарства.

Держслужбовець Віктор Конц на виборах до ВР у 2012 році балотувався як самовисуванець, з результатом в 3,9% посів шосте місце по 121 округу.

Назар Струк не вказав що він, як член тоді ще "Фронту змін" в 2010 році став депутатом Городоцької районної ради. Оксана Шваюк також вирішила не нагадувати про своє членство в партії Промисловців та підприємців, яку представляє в Кам'янка-Бузькій районній раді і очолює комісію з питань розвитку малого та середнього бізнесу, підприємництва, регуляторної політики, промисловості, інвестиційної діяльності, соціально-економічного розвитку, торговельного та побутового обслуговування населення

Володимир Бега є депутатом Сколівської районної ради, де входить в комісію з питань інвестицій, розвитку туризму та рекреації.

Член комісії з питань комунального майна, приватизації та регуляторної політики Пустомитівської районної ради Іван Галич в 2014 році спробував сили і на парламентських виборах як само висуванець. З результатом в 3,9% посів шосте місце на 118 окрузі.

Працівник Яворівської Райдержадміністрації Юрій Кміть згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців в 2010 році очолював Яворівський районний осередок партії "Сильна Україна", який з осені минулого року не діє.

Турківчанин Микола Лило був депутатом Турківської районної ради з 2006 по 2010 рік в складі "Пори", очолював її районну організацію. А з лютого цього року очолював громадську приймальню Турківської районної організації партії "Удар".

Сергій Оленич, який колись очолював Стебницьку міську організацію "Фронту змін", за інформацією Вголосу ще в студентські роки розпочав політичну діяльність співпрацюючи з штабом В. Януковича.

Адріян Пришляк є депутатом Миколаївської районної ради за списком "Нашої України".

Дмитро Фартушок удостоївся п'ятдесят сьомого місця в списку "Самопомочі" на торішніх парламентських виборах, що, однак, це не дозволило йому стати народним депутатом.

Назар Білобран був помічником екс-нардепа Степана Курпіля. Окрім того в його батьківщинному минулому участь в минулорічних парламентських виборах у списку партії під сто сімдесят четвертим номером. В 2010 році обраний до Червоноградської міської ради від "Фронту змін", де є заступником голови комісії питань економiчного розвитку.

Володимир Замроз чесно написав що обирався депутатом Красненської селищної ради, депутатом Буської районної ради (яку очолює), та варто знати, що свого часу він очолив Буську районну організацію "Нашої України".

Максим Козицький висувався "Фронтом Змін" кандидатом у депутати до Львівської міської ради по одномандатному округу №9.

Василь Мотиль на парламентських виборах-2012 був довіреною особою кандидата в нардепи-мажоритарника, ударівця Ігоря Самардака.

Тарас Стефанишин за інформацією Поступу балотувався в Львівську міську раду в 2002 році.

Окрім цього в списку "Самопомочі" є ціле подружжя – Юрій та Оксана Бондарі зі Сколе. Чоловік балотується в Львівську обласну раду, дружина – в Сколівську міську.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.