Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Боксерський удар

Понеділок, 1 грудня 2014, 12:03

На Львівщині стартує Чемпіонат України з боксу серед юніорів

Боксерський удар

З 2 по 7 грудня у Львові відбудеться Чемпіонат України з боксу серед юніорів на призи Андрія Котельника

23 області та 280 учасників подали заявки, але Володимир Липський, президент федерації боксу Львова, впевнений, що участь візьме набагато більше боксерів:

«Будемо намагатися розмістити всіх, забезпечити спортсменам та їх тренерам усі умови на вищому рівні, адже це визначна подія для Львова. Дня культурного відпочинку не передбачено, але у перервах між тренуваннями ми будемо намагатися знайомити гостей з нашим містом».

Андрій Котельник, чемпіон світу з боксу серед професіоналів, зазначив, що вже відібрана львівська команда – чемпіони області, які будуть гідно відстоювати честь Львівщини.

Цього року хлопці будуть змагатися за такі призи, як телевізори, планшети, годинники 3 в 1, спортивну форму, взуття тощо.

На чемпіонат були запрошені Сергій Дзиндзирук  – чемпіон Європи та чемпіон світу за версією WBO з 2005 по 2011 рік, Олександр Дмитренко – чемпіон світу серед юніорів 2000 року, представники політики, громадські діячі тощо.

Наразі в Львівській команді є перспективний юнак Олександр Гриців, за комплекцією нагадуючий богатиря – 190 на зріст та вагою близько 100 кіло, на нього тренера покладають великі надії.

Це 12-й Чемпіонат України з боксу серед юніорів, віковою категорією 15 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.