Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Роман Брезіцький

Середа, 10 грудня 2014, 15:51

Брезіцький підтримує кандидатуру Хміля на посаду голови ЛМО Народний фронт

Роман Брезіцький

Громадський активіст, член Народного Фронту Роман Брезіцький підтримав кандидатуру Михайла Хміля на посаду голови Львівської міської організації «Народного фронту», адже останній є молодим й досвідченим політиком.

«Вважаю, що рішення висунути Михайло Хміля є доречним і правильним. Цей політик стояв у витоків Фронту змін на Львівщині, за ним – перемога на міських та парламентських виборах, досвід роботи в міськраді та парламенті минулого і теперішнього скликання. Отож він має значний організаційний і керівний досвіт.

В той же час Михайло Хміль – молодий, ініціативний політик, не обтяжений зобов’язаннями минулого, відкритий до нових ідей, зрозумілий у спілкуванні», – заявив Роман Брезіцький, коментуючи інформацію про рішення центрального проводу Народного Фронту рекомендувати кандидатуру народного депутата Михайла Хміля на посаду голови львівської парторганізації. 

Нагадаємо, Роман Брезицький на останніх парламентських, 2014 р., виборах за підтримки Народного Фронту балотувався в народні депутати у 117-му Франківському виборчому окрузі (Франківський, Галицький, частина Шевченківського району Львова).

За результатами виборів посів друге місце. За кандидатуру Романа Брезицького проголосували понад 21 тисяча виборців Львова.

Михайло Хміль в 2010-2012 рр. очолював Львівську міську організацію партії «Фронт змін» на чолі з Арсенієм Яценюком, яка була розпущена у зв’язку із об’єднанням цієї партії з ВО «Батьківщина» та створенням партії «Об’єднана опозиція «Батьківщина» на парламентських виборах 2012 року.

У 2014 прихильники прем’єр-міністра Яценюка утворили партію «Народний фронт», яка перемогла на парламентських виборах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.