Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вугілля

newsdaily.com.ua

Вівторок, 30 грудня 2014, 16:06

На Львівщині шахтарям обіцяють погасити борги по зарплаті ще до нового року

вугілля

Сьогодні ДП «Львіввугілля» очікує отримати для виплати заробітної плати 22,9 млн.грн. коштів державної фінансової підтримки від Міненерговугілля та 22 млн.грн. від реалізації вугілля.

Про це Варіантам повідомила прес-служба Львівської ОДА.

29 грудня в.о. першого заступника голови обласної державної адміністрації Юрій Турянський провів нараду з директорами та представниками профспілок шахт ДП «Львіввугілля», під час якої були обговорені питання виплати заборгованої заробітної плати шахтарям ДП «Львіввугілля» (борг за жовтень складає 6,1 млн.грн., за листопад – 88,5 млн.грн.) та працівникам ПАТ «Львівська вугільна компанія» (борг близько 16 млн.грн.).

Під час наради Юрій Турянський повідомив, що 29 грудня Міненерговугілля виділило для ДП «Львіввугілля» 2 млн.грн., які були скеровані на ПАТ «Львівська вугільна компанія» на виплату частини заборгованої заробітної плати.

«30 грудня ДП «Львіввугілля» очікує отримати для виплати заробітної плати 22,9 млн.грн. коштів державної фінансової підтримки від Міненерговугілля та 22 млн.грн. від реалізації вугілля (кошти ДП «Вугілля України»)», – зазначив Юрій Турянський.

Нагадаємо, 29 грудня у Львові шахтарі пікетували обласну державну адміністрацію, вимагаючи виплатити зарплати.

Станом на 1 грудня загальний борг по зарплаті на Львівщині склав 72 млн. 838 тис. грн., що на 16 млн. 148 тис. більше, ніж у листопаді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.