Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

водне поло

isport.ua

Вівторок, 20 січня 2015, 17:50

П'ятьох львівських спортсменів включили у склад молодіжної збірної України з водного поло

водне поло

Головний тренер молодіжної збірної України з водного поло львів’янин Євген Наумчик назвав склад збірної на міжнародний турнір у Польщі.

Турнір, що пройде у Глівіце з 23-ого по 25-те січня, стане одним з етапів підготовки нашої команди до відбірних матчів на перші Європейські ігри, що пройдуть влітку у столиці Азербайджану Баку.

Для того, аби туди потрапити, команді Євгена Наумчика необхідно буде посісти перше або друге місце у відбірній групі, де, окрім «синьо-жовтих», також виступатимуть голландці, греки, словенці, португальці та білоруси. Цей відбірний етап пройде у Голландії в період з 11-ого по 16-те березня.

На турнірі у Польщі, де, окрім господарів, зіграють словаки та чехи, за «синьо-жовту» команду виступатимуть такі виконавці: 

Григорій Кірочкін (Харків), Костянтин Медвєдєв (Харків), Михайло Черпак (Харків), Денис Гусаков (Одеса), Михайло Лещенко (Одеса), Павло Зімарьов (Одеса), Володимир Нечитайло (Одеса), Костянтин Скиба (Одеса), Владислав Дулін (Брюссель), Владислав Галятовський (Дніпропетровськ), Богдан Дзядик (Львів), Олександр Дишківський (Львів), Савва Попик (Львів), Юрій Панас (Львів), Станіслав Дубелір (Львів)

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.