Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Свято шоколаду

tour-u.in.ua

П'ятниця, 6 березня 2015, 10:18

З'їв шоколад – підтримав бійців АТО

Свято шоколаду

Сьогодні у Львові розпочалося VIII Національне Свято Шоколаду, зібрані кошти з якого підуть на допомогу сім’ям військовослужбовцям у зоні АТО.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Протягом трьох днів свята, що проходитиме у Львівському палаці мистецтв, на відвідувачів очікує шоколадний ярмарок, майстер-класи від професійних шоколатьє, можна буде поласувати шоколадними виробами від найкращих львівських кондитерів.

Також на святі шоколаду діятиме «Майстерня шоколатьє» разом із Західною шеф-групою  майстер-класи професійних кондитерів. Новинками стануть 5-метровий шоколадний млин, гігантська 9-метрова шоколадна коробка цукерок та частування 30 кілограмовим трюфелем.

Кожен охочий зможе поласувати десертами, здійснивши благодійний внесок, який буде передано у «Фонд Гарнізонного храму Св. Петра і Павла у Львові».

Для дітей передбачена «Дитяча шоколадна країна», де все зроблено з шоколаду: місто з шоколадними будівлями, залізниця. Окрім того кожен маленький гість сам зможе взяти участь у виготовленні улюблених солодощів.

Також під час заходу «Львівська свічкова мануфактура» презентує ексклюзивні свічки-десерти, які за запахом та виглядом дуже нагадуватимуть справжні шоколадні солодощі. Окрім цього кожен охочий зможе власноруч виготовити свою шоколадну свічку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.