Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Арсеній Яценюк

Вівторок, 24 березня 2015, 13:01

Яценюк прийняв відставку голови фіскальної служби

Арсеній Яценюк

Арсеній Яценюк прийняв відставку глави державної Фіскальної служби України Ігоря Білоуса.

Про це повідомила прес-служба Кабміну.

За результатами проведення службового розслідування щодо діяльності вищих посадових осіб Державної фіскальної служби, яке було зініційоване Кабміном, голова ДФС Ігор Білоус подав у відставку.

У свою чергу Яценюк доручив міністрові фінансів провести впродовж 2 тижнів конкурс на посаду голови ДФС.

Нагадаємо, серед основних виявлених корупційних схем було виявлено «відкати» при відшкодуванні податку на додану вартість.

«14 майданчиків (колишнього Міністра доходів і зборів України. – ред.) Клименка розпорошено в біля 100 крупнихконвертаційних центрів, загальний обсяг конвертації - до 20 мільярдів гривень. Так звана програма виготовлення контрафактної горілки діє до сьогодні. Вертикальна система збору з кожної партії товарно-матеріальних цінностей зараз змінилася на тотальну контрабанду та корупцію безпосередньо на митних постах. Наверх не носять, все внизу ділять, що підтримується представниками правоохоронних органів», - повідомив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.