Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

http://taksi.at.ua

Понеділок, 25 червня 2012, 13:18

Львівська облрада кодифікує свої документи

Вже невдовзі на сайті Львівської обласної ради всі документи кодифікують, відтак усі рішення, проекти та ініціативи будуть пронумеровані та збиті в одну базу, - повідомив сьогодні, 25 червня, під час прес-конференції керуючий справами ради Євген Захаревич.

«Зміни до програмного забезпечення вже завершено. Хочу сказати, що одного бажання замало. Враховуючи величезний обсяг роботи, потрібно буде внести зміни до бюджету, оскільки потрібно буде кошти», - зазначив Євген Захаревич.

«Вже за півроку база документів буде опрацьована, і потім документи уже додаватимуть в режимі поточного часу. Я завтра під час сесії облради проінформую депутатів про такий захід, щоб якнайшвидше розпочати роботу над кодифікацією документів», - сказав депутат Львівської облради Олександр Ганущин.

Зазначимо, що кодифікація документів дасть змогу швидше відшукати потрібні документи, рішення чи ініціативи длепутатів на сайті не лише за останні кілька місяців, а й за довший термін.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.