Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівський госпіталь інвалідів війни та репресованих

loda.gov.ua

Четвер, 14 травня 2015, 17:56

За допомогою у "Єдине вікно" уже звернулося 25 осіб

Львівський госпіталь інвалідів війни та репресованих

На Львівщині триває проект "Єдиного вікна" для демобілізованих військових зі зони АТО.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У "Єдиному вікні" демобілізованим надають юридичні консультації, психологічну підтримку, соціальний супровід. Соціальні працівники допомагають отримати статус безробітного, направляють на навчання та перенавчання, забезпечують працевлаштування.

Також військових забезпечуватимуть санаторно-курортним лікуванням, технічними та іншими засобами реабілітації, спецавтотранспортом, пільгами, субсидіями та допомогами.

Для реєстрації потрібно лише стати на облік у "Єдиному вікні", маючи при собі мінімальний пакет документів (паспорт, ідентифікаційний номер і відповідний документ учасника бойових дій). Окрім того, у разі необхідності демобілізованих скеровуватимуть на протезування та комплексну реабілітацію.

Нагадаємо, "Єдино вікно" для демобілізованих військових зі зони АТО провадить свою роботу на базі Львівського обласного госпіталю інвалідів війни та репресованих ім. Юрія Липи.

Нагадаємо, "Єдине вікно" для учасників АТО відкрили у березні цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.