Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

виборчі дільниці

uainfo.org

П'ятниця, 12 червня 2015, 13:51

У 8 районах Львівщини змінили межі виборчих дільниць

виборчі дільниці

ЦВК внесла зміни до 37 виборчих дільниць у 8 районах Львівщини.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Йдеться про 8 районів у Львівської області – Жидачівський, Жовківський, Кам’янка-Бузький, Мостиський, Перемишлянський, Пустомитівський, Стрийський, Яворівський, два міста обласного значення – Борислав, Стрий, і 4 райони міста Львів – Залізничний, Личаківський, Сихівський, Франківський.

Загалом у Львівській області зміни торкнулися 37 виборчих дільниць, з яких у 35 дільницях змінено межі. Також у 2 випадках для зручності виборців змінено адреси приміщень для голосування та адреси приміщень дільничних виборчих комісій виборчих дільниць.

За словами начальника відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської ОДА Федора Алєйнікова, також утворено 2 нові виборчі дільниці: у Бібрській районній лікарні Перемишлянського району – спеціальну виборчу дільницю, а у Франківському районі Львова – звичайну виборчу дільницю за адресою вул. Наукова, 3Б.

Нагадаємо, місцеві вибори в Україні відбудуться 25 жовтня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.