Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

залізниця

ua-ekonomist.com

Середа, 8 липня 2015, 10:33

Мінінфраструктури призначило нового керівника "Укрзалізниці"

залізниця

Відтепер замість Максима Бланка в.о. генерального директора Держадміністрації залізничного транспорту України "Укрзалізниця" став Олександр Завгородній.

Про це повідомила прес-служба Міністерства фінансів України.

Сьогодні міністр інфраструктури Андрій Пивоварський представив Олександра Завгороднього.

"Для кожного етапу реформ потрібен відповідний лідер команди. Укрзалізниця вже здолала чималу відстань на шляху до корпоратизації. Сьогодні нам необхідно успішно завершити цей процес та зосередитися на безпеці, яка завжди була в основі діяльності залізниці", - зазначив Андрій Пивоварський.

За його словами, це призначення дозволить продовжити глибинні зміни на Укрзалізниці, посилити технічну складову управління підприємством та приділити належну увагу стабілізації технічного стану залізниць і безпеці пасажирських і вантажних перевезень.

Зазаначимо, Олександр Завгородній останні 2,5 роки працював начальником управління Укртрансінспекції у Запорізькій області.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.