Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Оксана Юринець

П'ятниця, 10 липня 2015, 19:24

Львівський УДАР визначився з кандидатом на мери Львова

Оксана Юринець

Партія УДАР висуватиме свого кандидата на посаду міського голови Львова на місцевих виборах восени цього року.

Про це повідомила Львівська обласна організація політичної партії «УДАР Віталія Кличка».

«Ми маємо фахову команду, якій є що запропонувати виборцям, в тому числі, й Львівщини. Як політична сила, ми братимемо участь у наступних виборах. А після того як буде прийнятий новий закон про вибори, стане зрозуміло в якому форматі – чи самостійно чи в блоці з політичними партнерами » – підкреслив голова Львівського УДАРу Петро Адамик.

Партія зобов’язала керівників районних організацій у стислі терміни визначитись з кандидатурами на міських голів міст обласного значення та районних центрів, а також – кандидатів у депутати місцевих рад усіх рівнів.

Також, у львівському осередку УДАРу наголосили, що при формуванні виборчих списків ударівці будуть дотримуватись гендерних квот, надаючи від третини до половини місць у списку жінкам – політикам.

Відтак, було прийняте рішення про висунення народного депутата України, члена партії УДАР Оксани Юринець кандидатом на посаду міського голови Львова.

Пріоритетом у її політичній діяльності на посаді мера Львова, за словами нардепки, буде відстоювання інтересів львів’ян.

«Участь у виборчій кампанії для мене є не просто формальністю чи політичним маневром, а прагненням найбільш ефективно відстоювати інтереси львів’ян. Ми не збираємось боротися за місто, бо місто належить громаді, ми хочемо поборотись за серця земляків, бо тільки спільно і з любов’ю можна зробити наше місто кращим», - наголосила Оксана Юринець.

Нагадаємо, на мери Львова подасть свою кандидатуру й народний депутат україни від Народного фронту Ігор Васюник.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.