Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Садовий і Гарасин

Вівторок, 14 липня 2015, 16:14

МВС Львова не пов'язує ранкові вибухи з Правим сектором

Садовий і Гарасин

Міліція не пов'язує терористичні акти у Львові зі збройним конфліктом Правого сеутору в Мукачеві. 

"На даний час ми не пов'язуємо вибухи з ПС. В них є своя подія, в нас - своя. Ми відпрацьовуємо дану ситуацію, перевіряємо всіх причетних до цього та всіх підозрілих", - зазначив полковник міліції Гарасин Павло Михайлович сьогодні на брифінгу у Львові. 

Міський голова Львова Андрій Садовий натомість запевнив, що ранкові вибухи є диверсійними елементами та проявами агресії Росії.

Павло Гарасин повідомив, що жінка, яка стала жертвою вибуху, досі знаходиться без свідомості.

За фактом вибухів у Львові відкрито кримінальне провадження за статтею «терористичний акт». 

Нагадаємо, сьогодні вранці пролунали два вибухи на дільничних пунктах міліції у м. Львів за адресами: вул. Юрія Липи, 45 та вул. Плугова, 8. На місцях події працюють слідчо-оперативні групи. На місці події знайдено запобіжна скоба від гранати РГД-5.

Під час цих подій отримали поранення два дільничних інспектора, зокрема – жінка. Ступінь важкості поранень встановлюється. Міліція запевняє, що даватиме рішучу відсіч усім подібним злочинним проявам.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.