Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аеропорт Львів

П'ятниця, 21 серпня 2015, 10:33

13 працівників Львівського аеропорту звинуватили у порушенні закону

аеропорт Львів

У Міжнародному аеропорту "Львів" до відповідальності притягнуть осіб, причетних до завищення вартості авіапалива.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Міністерство інфраструктури України провело перевірку діяльності Львівського аеропорту щодо розтрати державних коштів на закупівлю пального.

За результатами перевірки стало відомо, що винними виявилися 13 працівників установи. З них 11 отримають догани, 2 – попередження. Матеріали перевірки також будуть передані до прокуратури.

Як повідомляють у Львівській ОДА, до Мінінфраструктури надійшла інформація щодо незаконного завищення цін на паливо з ініціативи постачальника після укладання договору за результатами проведеного тендеру. Переможець тендеру компанія «Окко-бізнес контракт» звернулась до аеропорту з листом про підвищення ціни, на основі чого був підписаний додатковий договір. Загалом вартість палива була завищена на 20%.

Під час перевірки Мінінфраструктури виявило, що співробітники аеропорту порушили закон про державні закупівлі.

Наразі вдалося повернути вартість закупівлі палива у Міжнародному аеропорту "Львів" до ринкового показника. У результаті переговорів було вирішено здійснити перерахунок раніше здійснених поставок.

Нагадаємо, 20 серпня стартував конкурс для заміщення вакантної посади генерального директора державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.