Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Тетраматика

НУРТ

Вівторок, 29 вересня 2015, 15:54

У Львові триває фестиваль аудіовізуального мистецтва "Тетраматика"

Тетраматика

З 22 вересня у місті вже друге проходить міжнародний Фестиваль аудіовізуального мистецтва "Тетраматика".

Про це повідомляє ГО "Мистецьке об’єднання НУРТ".

Фестиваль, який триватиме до 13 жовтня, присвячений аудіовізуальному та інтерактивному мистецтву, що зосереджується на взаємодії музики і зображення та на розкритті потенціалу застосування ІТ технологій в мистецьких творах.

Мета Фестивалю – пропагувати розвиток мультимедійного та інтерактивного мистецтва, створення міжнародної фестивальної платформи як унікального середовища для обміну досвідом митцями різних країн та лабораторії творчого процесу.

Відтак, цьогоріч на Фестивалі заплановано виступ знаної незалежної німецької електронної мистецької групи blackhole-factory, мистецької формації KLEM Laboratorio (Більбао, Іспанія), Ujif_notfound (Київ), Юрка Булки та Артгрупи нурт (Львів).

Також 1 жовтня в Львівському природничому музеї відкриється виставка біо- та сайнс-арту з колекції Мистецького центру WRO (Вроцлав, Польща), 2 та 3 жовтня в Галереї "Дзига" і Галереї Detenpyla покажуть проекти львівських митців Аскольда Кучера, Юрка Вовкогона. А 6 жовтня у Львівському Палаці Мистецтв буде представлено проект ¡WARNING!, який складається з творів  українських та незалежних російських митців проти агресії та пропаганди куратором якого є Яніна Пруденко.

Окрім цього у програмі Фестивалю численні лекції, майстеркласи, дискусії та творчі зустрічі з митцями.

Зазначимо, Фестиваль організовує ГО "Мистецьке об’єднання НУРТ".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.