Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Мийхайло Сидорович

Сергій Круглов у FB

Вівторок, 6 жовтня 2015, 10:08

Директор львівського АТП надвіжував на затримання, але подав зустрічну заяву

Мийхайло Сидорович

У Львові поліція затримала директора АТП-1 Сидоровича Михайла Васильовича за хуліганські дії.

Про це повідомив активіст Сергій Круглов у Facebook.

"Сама подія трапилася сьогодні (приблизно о 18:35) на вул. Наукова, коли Ірина з чотирирічним сином на своємо авто, спускалася від Аквапарку і хотіла перелаштуватися в третій ряд (вул.Наукова) для розвороту на світлофорі. Сидоровичу, який їхав у тому ж ряду, це не сподобалося і він вирішив розібратися по "чоловічому". Коли автомобілі один за одним стали на світлофорі, він вийшов з свого автомобіля, почав смикати дверцята авто жінки, але не зміг їх відчинити. В результаті, він просто обламав дзеркало і втік з місця події", – йдеться у повідомленні.

Поліція знайшла і доправила Сидоровича до райвіділку.

Директор АТП-1 оправдовується, що внаслідок наїзду на його машину пошкоджено бічне дзеркало машини. Порушник з місця події втік.

"Михайло Сидорович дав свідчення у Франківському райвідділі міліції та написав зустрічну заяву про скоєння ДТП", – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.