Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Галгафтогаз

dsnews.ua

Понеділок, 19 жовтня 2015, 10:20

Галнафтограз йде зі Львова в Стрий

Галгафтогаз

«Концерн Галнафтогаз» – мережа автозаправних комплексів «Окко» перебазовується зі Львова до Стрия.

Про це повідомляє рекламно-інформаційно газета «Фортуна».

Як зазначив Віталій Антонов – голова Спостережної Ради «Концерну Галнафтогаз» (мережа автозаправних комплексів «Окко»), голова Спостережної Ради страхової компанії «Універсальна», президент «Універсальної інвестиційної групи», Генеральний Почесний консул Литовської республіки у Львові, відтепер головний офіс «Концерну Галнафтогаз» перебуватиме у Стрию.

«Ми, тобто «Галнафтогаз», станемо знову Стрийською компанією. Що це означає для стриян, що це їм дасть? Якщо ми переведем «Галнафтогаз», який сьогодні зареєстрований у Львові, до Стрия, і будемо сплачувати у місцевий бюджет податки, то це буде п’ять мільйонів гривень на місяць чистих платежів у бюджет. І це тільки згідно сьогоднішньої податкової бази. Коли ця податкова база розшириться, то надходжень до міського бюджету від сплати наших податків стане ще більше», – наголосив Віталій Антонов.

За його словами, Стрий може за ці гроші створити індустріальний парк, який дасть місту величезну кількість робочих місць. 

«Галнафтогаз» є найпрозорішою компанією в Україні з точки зору податків, з точки зору ведення бізнесу, з точки зору прозорості бізнесу і з точки зору репутації перед інвесторами. Ми працюємо з такими інституціями, як структура Світового банку – Міжнародна фінансова корпорація, як Європейський банк реконструкції та розвитку, який є акціонером нашої компанії. Крім того, ми працюємо з Європейським інвестиційним банком, який інвестує такі проекти і готовий це робити», – заявив Антонов.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.