Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

тютюнові вироби

sfs.gov.ua

Четвер, 12 листопада 2015, 11:59

На кордоні з Польщею в українця вилучили чотири тисячі тютюнових виробів

тютюнові вироби

У пункті пропуску «Краковець» водій вантажівки намагався вивезти до Польщі майже чотири тисяч пачок цигарок.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДФС у Львівській області.

Сьогодні, 12 листопада, працівники Львівської митниці ДФС знайшли цигарки, які намагався вивезти у Польщу водій одного з приватних підприємств, у кабіні вантажного автомобіля.

До митного контролю водій подав документи, згідно з якими він перевозив «Плети з соняшникової макухи для спалювання» з Рівненської області підприємству  у Польщі. Після візуального огляду автомобіля у митників  виникла підозра, щодо можливого переміщення  у транспортному засобі товарів з приховуванням від митного контролю.

Відтак, авто було направлено до боксу поглибленого огляду, де у кабіні сідельного тягача в спеціально виготовленій порожнині і виявила сховок з тютюновими виробами українського та білоруського виробництва.

За ознаками порушення митних правил, передбаченого ч.1 ст. 483 Митного кодексу України, за цим фактом складено протокол. Товар та вантажівку затримано, а справу передано до суду.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.