Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Богданна Зубрицька

Четвер, 10 грудня 2015, 15:33

Садова Зубрицька їздить у садочок на ВАЗі

Богданна Зубрицька

У 2014 році новообраний депутат Львівської міськради від «Об’єднання «Самопоміч» Богданна Зубрицька задекларувала авто ВАЗ, а члени її сім'ї – Kia Cerato.

Про це йдеться у її декларації про доходи, опублікованій політичною партією «Об’єднання «Самопоміч».

У минулому році Богданна Зубрицька, завідувач дошкільного закладу освіти № 143, їздила на авто ВАЗ 2108 1988 року випуску, натомість її сім’я має Kia Cerato 2008 року випуску.

Зубрицька задекларувала 97 522 грн загального доходу, який становила заробітна плата. Члени її сім’ї у 2014 році заробили 20 320 грн.

Їз нерухомості у новообраної депутатки – земельна ділянка площею 500 кв. м, квартира на 104,9 кв. м. Члени її сім’ї також задекларували квартиру площею 104,9 кв. м.

Рахунків у банках та фінансових зобов’язань Богданна Зубрицька та її сім’я не мають.

Зазначимо, Богданна Зубрицька неодноразово обиралась членом виконкому Брюховицької селищної ради – депутат Брюховицької селищної ради.

Згідно з виборчим списком політичної партії «Об’єднання «Самопоміч», Зубрицька (офіційно – безпартійна) була кандидатом у депутати до Львівської міської ради, список очолив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, 1 грудня на сесії Львівської міськради депутати створили 10 постійних депутатських комісій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.