Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

замінування

goloskarpat.info

Вівторок, 5 січня 2016, 12:33

П'яна львів'янка "замінувала" дві адреси на Варшавській

замінування

Нетвереза львів'янка подзвонила у поліцію та повідомила про вибух.

Про це повідомив департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Вчора, 4 січня, о 20:10 год львів'янка з мобільного телефону подзвонила на 102 та повідомила що на вул. Варшавській, 44 станеться вибух. За кілька хвилин, о 20:27, жінка вдруге зателефонувала на 102 та повідомила про замінування на вулиці Варшавській, 40. Вибух, за словами заявниці, мав статись 5 січня о десятій ранку.

Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, вона не висувала.

Відтак, на адреси виїхали вибухотехніки, кінологи. Будівлі було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. До пошуку вибухового пристрою залучено сорок три особи та сім одиниць техніки.

Вибухотехніки обстежили адреси та прилеглі території, проте вибухівки не виявили.

Разом з тим, поліцейські оперативно встановили особу жінки, котра надала неправдиві повідомлення. Нею виявилась 49-річна львів’янка. Жінка телефонувала на 102, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. До таких дій жінку спонукало за її словами погане курсування маршруток.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності).

Зловмисниці загрожує покарання – позбавлення волі на строк від двох до семи років йдеться в повідомленні УНН.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.