Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

http://naspravdi.com.ua

Понеділок, 16 липня 2012, 16:42

Садовий досі не звернувся в прокуратуру Львівщини щодо вкрадених 4 млн грн зарплат освітян

Міський голова Львова Андрій Садовий не звертався до прокуратури Львівщини з приводу розкрадання коштів (близько 4 млн грн) у Галицькому відділі освіти. Про це сьогодні, 16 липня, на брифінгу заявив прокурор Львівської області Олег Василенко.

 «В цій справі зараз проводяться прокурорські перевірки. Я особисто звернення від мера міста не бачив. Можливо, воно десь на шляху до нас», - повідомив прокурор.

Нагадаємо, нещодавно міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що звернувся до правоохоронних органів щодо злочинного розкрадання коштів у Галицькому відділі освіти. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради. 

Утім, як повідомляла «Варіантам» прес-служба прокуратури Львівської області, станом на 13.00 11 липня 2012 року у органи Прокуратури Львівської області не надходило жодних звернень від посадовців органів місцевого самоврядування з приводу виявляння фактів корупції у райвідділах освіти Львова. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.