Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Вівторок, 16 лютого 2016, 13:46

Депутати змінили умови конкурсу на посаду керівників комунальних установ Львівщини

Львівська облрада

Депутати Львівської облради проголосували за порядок проведення конкурсу та призначення керівників комунальних закладів області.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів з сесії Львівської обласної ради.

Сьогодні, 16 лютого, депутати Львівської облради затвердили порядок проведення конкурсу та призначення керівників закладів. Це рішення підтримали 53 львівських обранців.

Відтак, згідно із висновком постійної комісії з питань комунального майна та приватизації, яку очолює депутат від ВО "Батьківщина", Ігор Комарницький, погоджено механізми призначення на посаду керiвникiв комунальних закладів культури, охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, спорту, які перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Зокрема, призначення керiвникiв комунальних закладiв здійснюється Львівською облрадою за результатами конкурсного вiдбору, а контракт з ним укладає управління майном спільної власності.

Не може бути призначена на посаду керівника закладу особа із судимістю, є близькою особою або членом сім’ї працівників Львівської ОДА, а також за вчинення корупційного правопорушення протягом останнього року.

Для проведення конкурсу має бути створена спеціальна конкурсна комісія у кількості 9 осіб. А якщо на посаду претендує лише одна людина, то конкурс не проводиться.

Також під час проведення співбесіди з кандидатом на посаду можуть бути присутні громадськість та ЗМІ.

Зазначимо, що у Львівській обласній раді сформовано 12 постійних комісій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.