Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ігор Комарницький

Вівторок, 24 листопада 2015, 13:05

Батьківщинець Комарницький витратив майже 600 тис грн на нову автівку

Ігор Комарницький

У 2014 році новообраний депутат Львівської облради від ВО «Батьківщина» Ігор Комарницький придбав Subaru Forester за 586 тис грн.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій Львівською обласною виборчою комісією на сторінці у Фейсбуці.

Відтак, Ігор Комарницький купив авто Subaru Forester 2014 року випуску за 586 000 грн. Члени його сім’ї обходяться без власного авто.

У минулому році Ігор Комарницький, проректор з наукової роботи Хмельницького кооперативного торгово-економічного інституту, задекларував 215 784,77 грн заробітної плати, а 638 000 грн від отримав від дивідендів та процентів.

Члени його сім’ї у 2014 році заробили 36 127 грн заробітної плати, 704 000 грн – проценти та дивіденди.

Із нерухомості у Комарницького – квартира площею 84 кв. м, а його сім власного майна не має.

На рахунку у банку у новообраного депутата – 638 000 грн, а члени його сім’ї поклали у банк 704 000 грн.

Фінансових зобов’язань у нього та членів його сім’ї немає.

Зазначимо, Ярослав Качмарик на цьогорічних місцевих виборах переміг  у 79 окрузі (15,70% голосів), офіційно – член ВО «Батьківщина», у облраді очолив комісію з питань комунального майна та приватизації.

Згідно з виборчим списком політичної партії ВО «Батьківщина» був кандидатом у депутати до Львівської облради, який очолив заступником директора ТзОВ «Будінвест» Юрій Гудима. А виборчий список партії на виборах до Львівської міської ради очолив Михайло Мужилівський.

Нагадаємо, перша сесія Львівської обласної ради нового скликання відбулася 19 листопада: депутати утворили 7 фракцій, а також створили 12 постійних депутатських комісій: перелік голів та заступників.

Олександр Ганущин став головою облради, а першим заступником Ганущина депутати обрали Параскевію Дворянин від "Об'єднання "Самопоміч", а заступником – Володимира Гірняка від Громадянської позиції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.