Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Винники

plus.lviv.ua

Понеділок, 22 лютого 2016, 13:45

Винникам можуть надати статус міста обласного значення

Винники

Депутати Львівської облради планують звернутися до нардепів щодо віднесення Винників до категорії міст обласного підпорядкування.

На наступній сесії Львівської обласної ради депутати розглядатимуть питання про віднесення міста Винники Львівської області до категорії міст обласного підпорядкування.

Зокрема, розглянувши звернення міського голови Винників Володимира Квурта та рішення Винниківської міської ради, депутати вирішили звернутись до Верховної Ради з поданням про віднесення міста Винники до категорії міст обласного підпорядкування.

"Клопотати перед Верховною Радою України щодо підтримання подання Львівської обласної ради про віднесення міста Винники Львівської області до категорії міст обласного підпорядкування", – йдеться у документі.

"В окремих випадках до категорії міст обласного підпорядкування може бути віднесено міста з кількістю населення менш як 50 тисяч чоловік, якщо вони мають важливе промислове, соціально-культурне та історичне значення, близьку перспективу дальшого економічного і соціального розвитку, зростання кількості населення", – йдеться у зауваженні до цього рішення начальника юридичного відділу Львівської облради Андрія Мельника.

Контроль за виконанням цього рішення покладено на голову постійної комісії з питань дорожнього господарства, інфраструктури, регулювання земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території та архітектури Львівської обласної ради Володимира Сагана.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.