Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

ТВК «Південний»

ТВК «Південний»

Середа, 24 лютого 2016, 13:48

На «Південному» у Львові триває виставка моди Galychyna Fashion Expo

ТВК «Південний»

До 26 лютого у місті триватиме спеціалізована гуртова виставка моди Galychyna Fashion Expo, що зібрала провідних українських фабрик-виробників одягу та дизайнерів.

Про це повідомляє прес-центр ТВК «Південний».

Відтак, на виставці Galychyna Fashion Expo представлені фабрики, приватні швейні підприємства, дизайнери, магазини одягу від виробників з усіх регіонів України.

Для підприємців, що продають одяг, це можливість налагодити контакти та постачання колекцій саме від українських виробників одягу. Адже у рамках виставки відбувається гуртовий продаж без посередників та прийом замовлень на пошив колекцій одягу.

Окрім цього, у рамках виставки проходять покази колекцій одягу українських виробників та дизайнерів. Ексклюзивні дизайнерські моделі одягу львів’яни мають можливість придбати безпосередньо у виробників під час виставки.

На виставці, зокрема, представлені наступні торгові марки-виробники одягу: VOVK, Raslov, EMIC, Gorandi, Anidor, You Best, Fabeti, RICCO, Trempel, SOLH, APPART, Elfberg, Nikole, Viktoria Grand, Nexx, Tiana, Mari’s, Dimoda, Леомода тощо. Також у шоу-румах можна придбати ексклюзивні дизайнерські моделі від дизайнерів Lidiya Yanitska, Artem Komarov, Елена Капцова, Anna Kopylova, Anastasia Mehovaya. Загалом на виставці представлено понад півсотні виробників одягу.

За словами організатора виставки, генерального директора компанія «Zaxid Expo Promotion» Геннадія Пасхіна, виставка Galychyna Fashion Expo – це потужний майданчик ділових відносин та вигідного партнерства виробників одягу та місцевого бізнесу. Проект, без сумніву, позитивно впливає як на популяризацію українського виробника, так і на розвиток економіки регіону.

Зазначимо, офіційне відкриття виставки українських виробників одягу відбулося 23 лютого у виставковому центрі «Південний-EXPO» (ТВК «Південний, вул. Щирецька, 36). Виставка триватиме до 26 лютого.

Представників провідних українських швейних виробництв вітали в.о. начальника управління економіки департаменту економічної політики Львівської міської ради Вікторія Довжик та заступник генерального директора ТВК «Південний» Ганна Лащук.

Вартість вхідного квитка – 20 грн. Години роботи виставки з 10 до 18 год. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.