Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

Середа, 18 липня 2012, 15:52

Міністерство культури України хоче розпорядитись коштами, які Борису Возницькому передав Борис Колєсніков – Юрій Шухевич

Юрій Шухевич, Герой України, громадський діяч заявив сьогодні на прес-конференції про наміри Міністерства культури України отримати 300 тисяч гривень з 500, які Борис Возницький отримав від віце-прем'єр-міністра України Бориса Колєснікова.

«Міністерство культури вимагає, щоб 300 тисяч були передані до Києва в Міністерство. На що? Ніби на реставрацію скульптур Пінзеля. Хочуть їх до Києва і Київ їх буде виставляти у Луврі. Вважаю, що це недоречне. Наші реставратори дуже фахові, якщо Міністерство таке мудре, то нехай пришле сюди консультанта» – розповів Юрій Шухевич.

Також пан Шухевич висловив свою думку і про можливу долю скульптур Пінзеля: «Так в Україні ведеться, що по дорозі до Києва чи Парижа і зворотно, у нас люблять деякі твори губитися. Я думаю, що таке саме може бути зі скульптурами Пінзеля».

Нагадаємо, 25 січня 2012 року Віце-прем'єр-міністр України – Міністр інфраструктури України Борис Колєсніков вручив Борису Возницькому чек на суму 500 тисяч гривень під час свого візиту до Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.