Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ЛНУ ім. Івана Франка

П'ятниця, 4 березня 2016, 18:28

Оренда ділянки під банкомат в ЛНУ ім. І. Франка коштує більше 700 гривень

ЛНУ ім. Івана Франка

У Франковому університеті орендувати ділянку під банкомат можна більше ніж за 700 гривень на місяць.

Про це йдеться у публічному переліку договорів оренди, що опублікований на сайті фонду держмайна України.

Згідно з даними фонду держмайна, «Кредобанк» орендує територію під банкомат на першому поверсі головного корпусу ЛНУ ім. Івана Франка за 766,8 грн на місяць. У тому ж приміщенні «Ощадбанк» за розміщення своєї техніки сплачує майже 770 грн.

У фойє економічного факультету «Кредобанк» орендує ділянку під банкомат за 878,6 грн на місяць.

А за користування нежитловим приміщенням площею 24,5 кв м у підвалі ЛНУ ім. І. Франка, яке обладнали під відділення фінустанови, «Ощадбанк» платить 4266 грн на місяць.

Найдешевше у головному корпусі університету орендує ділянку фізична особа, що використовує її для торгівлі поліграфічною продукцією та надання послуг ксерокопіювання. Підприємець використовує для цього 6 кв. м на факультеті іноземних мов і сплачує за неї щомісячно майже 377 грн.

Оренда приміщення для такого ж виду діяльності, але розміром 13 кв. м на механіко-математичному факультеті складає 698,5 грн на місяць.

Користування частиною коридору у фойє головного корпусу площею 11 кв м коштує 712,7 грн. Ця територія також обладнана під ксерокс.

Всі кошти, що сплачують орендарі, йдуть до держбюджету України.

Зазначимо, вчора на сайті фонду держмайна вперше опублікували відкритий перелік договорів оренди, укладених регіональними відділеннями фонду. У списку зафіксовано 19 186 договорів оренди.

Інформація включає назву орендаря, адреси об‘єктів оренди, термін дії договорів, суму місячної орендної плати та інші дані. Детальний перелік можна подивитися тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.