Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візи

newskraine.com.ua

П'ятниця, 13 травня 2016, 10:52

Деякі консульства Польщі в Україні ускладнили запис для отримання візи

візи

Посольство Республіки Польща в Україні змінило деякі правила запису на подачу документів для отримання візи у Рівному, Тернополі та Луцьку.

Про це повідомляють Новини країни.

Зокрема, мешканці міст Рівне, Тернопіль та Луцьк можуть здійснювати запис через колл-центр тільки особисто, за виключенням запису неповнолітніх дітей їхніми батьками чи опікунами.

Окрім цього, з метою безпеки, колл-центр відтепер не обслуговує дзвінки, здійснені з невизначених номерів.

Зазначимо, це здійснено для того, щоб запобігти зловживанню посередників при записі на чергу для подачі документів у візові центри.

Для того, щоб система працювала і тим самим унеможливила діяльність посередників, співробітники посольства відходять від практики подачі документів через онлайн-сервіс: сторінка видаватиме результат "місць немає".

Також мешканці, які оплатили послуги візового до центру до 29 квітня, отримають смс-повідомлення про запис їх на чергу.

Зазначимо, у Львові наразі таких змін не введено. На сайті консульства Польщі у Львові повідомляється, що можна здійснити попередній запис для подачі документів через онлайн-сервіс, а також записувати членів сім'ї.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.