Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

парки у Львові

Четвер, 14 липня 2016, 15:26

У Львові працюватиме Інститут просторового розвитку

парки у Львові

Львівські депутати створили Інститут просторового розвитку, що щзайматиметься створенням громадських просторів та проектуванням вулиць.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради 43 депутати підтримали рішення про перейменування комунального підприємства "Відділ архітектурно-проектних робіт та оцінки землі" у Львівське комунальне підприємство "Інститут просторового розвитку".

Відтак, новостворений інститут працюватиме на базі відділу архітектурно-проектних робіт та оцінки землі, складатиметься із чотирьох відділів, які займатимуться архітектурно-проектними роботами, проектуванням доріг і вулиць, створенням громадських просторів та оцінкою землі.

Як йдеться у документі, Інститут просторового розвитку створено з метою розвитку інноваційних проектів у сфері проектування вулиць, доріг, громадських просторів, парків, об’єктів житлового та господарського призначення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.