Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

трамвай на Сихів

Четвер, 20 жовтня 2016, 10:13

Трамвай на Сихів курсуватиме до кінотеатру Довженка

трамвай на Сихів

Лише згодом кінцеву зупинку перенесуть на «Санта-Барбару».

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як розповів директор ЛКП «Львівелектротранс» Михайло Сидорович, на трамвайному маршруті на Сихів буде працювати 13 одиниць техніки.

Наразі трамвай курсуватиме за маршрутом пл Соборна – кінотеатр ім. Довженка, згодом рух буде продовжено до «Санта-Барбари».

«На трамвайний маршрут на Сихів плануємо спочатку скерувати 10 одиниць трамваїв. Згодом, кількість машин буде збільшена ще на 3. Орієнтовна тривалість між трамваями повинна становити 5-6 хв. Графік руху – 06.30 – 22.30 год. За необхідності, будемо розглядати можливість продовження графіку роботи трамвайного маршруту до 22-23 год. На початках трамвай курсуватиме від пл Соборної до кінотеатру ім. Довженка, згодом – до «Санта-Барбари», –наголосив Михайло Сидорович.

Зазначимо, усі роботи щодо трамваю на Сихів мають бути завершені у листопаді цього року. Проект «Трамвай на Сихів» реалізовується за рахунок кредиту від ЄБРР у розмірі 12 млн. євро, гранту німецького уряду у 5 млн. євро, технічної допомоги ЄС у розмірі 1,5 млн євро та за кошти з міського бюджету – 8,850 млн євро.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.