Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Синютка

Понеділок, 24 жовтня 2016, 15:13

Синютка виділив Яворівській КЕЧ вісім земельних ділянок

Олег Синютка

Земельні ділянки відведено поблизу сіл Яворівського району.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА № 750/0/5-16 від 7 жовтня.

Документом Яворівській квартирній експлуаційній частині району надано дозвіл на розроблення з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок на місцевості.

Йдеться про вісім земельних ділянок, які розташовані у населених пунктах Яворівського району.

Зокрема, ділянка площею 5370,2 га у селі Вербляни, 1955,7 га – у селі Залужжя, 7087,8182 га – на території Лозинської сільської ради, 3718,2 га – у селі Середкевичі, 2277,4 га – на території Смолинської сільської ради, 6096,1005 га – у селі Івано-Франкове, земля площею 3795 га розташована на території Немирівської селищної ради, а 5795,6302 га – на території Старичівської сільської ради Яворівського району.

Розроблену технічну документацію Яворівська КЕЧ зобов'язана подати на затвердження обласній державній адміністрації, а контроль за виконанням розпорядження покладено на заступника голови обласної державної адміністрації Ірину Гримак.

Нагадаємо, нещодавно Яворівська КЕЧ отримала дозвіл на 29 га землі у селі Івано-Франкове.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.