Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

заборгованість за комунальні послуги

publicist.in.ua

Понеділок, 5 грудня 2016, 12:28

У жовтні на Львівщині заборгованість за газ зросла на 50 мільйонів

заборгованість за комунальні послуги

Станом на 1 листопада заборгованість населення за газопостачання становила 404 млн грн.

Про це повідомляє Головне управління статистики у Львівській області.

Зазначимо, заборгованість за газ у вересні цього року була на рівні 351 млн грн та за місяць зросла на 50 млн грн.

На кінець жовтня 2016 року заборгованість населення за газопостачання становила 404 млн грн, за централізоване опалення та гаряче водопостачання – 98,5 млн грн, за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 73,3 млн грн, за централізоване водопостачання та водовідведення – 29,9 млн грн, за вивезення побутових відходів – 5 млн грн.

Крім того, у січні-жовтні 2016 року за електроенергіюмешканцями Львівщини було сплачено 619,6 млн грн, заборгованість на кінець жовтня цього року становила 44,9 млн грн.

Середні нарахування за житлово-комунальні послуги на одного власника особового рахунку у жовтні, порівняно з жовтнем минулого року, збільшились на 18,8% і, з урахуванням електроенергії (із розрахунку 150 кВт·год), становили 648,9 грн.

Термін заборгованості у жовтні за вивезення побутових відходів становив 3,4 місяця, за централізоване опалення та гаряче водопостачання і за утримання будинків, споруд та прибудинкових територій – по 2,2 місяця, за централізоване водопостачання, водовідведення – 1,4 місяця, за газопостачання – 1,5 місяці.

Нагадаємо, станом на 1 жовтня заборгованість населення за газопостачання становила 351 млн.грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.