Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Понеділок, 26 грудня 2016, 14:13

П'ять ГО можуть створити Громадську раду при Львівській мерії

Львівська міськрада

Львівські депутати затвердили механізми створення громадських рад при управліннях міськради.

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати внесли зміни до ухвали "Про затвердження Типового положення про Громадську раду при управліннях Львівської міської ради". Це рішення підтримали 58 депутатів.

Зазначимо, громадська рада може бути утворена за ініціативою керівника управління або 5 громадських організацій, які працюють у відповідній сфері діяльності, проте через відсутній механізм ініціювання утворення громадської ради громадськими організаціями пропонується доповнити ухвалу.

Відтепер 5 п’ять громадських організацій можуть ініціюювати створення громадської ради спільним зверненням до керівника профільного управління, а керівник, одержавши таке звернення, зобов’язаний протягом 7 робочих днів розпочати процес створення громадської ради.

Нагадаємо, положення про громадську раду при управліннях Львівської міської ради депутати затвердили ще у березні 2016 року. А у червні керівником громадської ради при управлінні транспорту та зв’язку міськради став Івана Велійка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.