Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Четвер, 31 березня 2016, 18:28

У Львівській мерії працюватимуть громадські ради при управліннях

Львівська міськрада

Сьогодні на сесії Львівської міської ради депутати затвердили типове положення про громадську раду при управліннях Львівської міської ради.

Відтак, як йдеться у проекті ухвали, громадська рада при управліннях Львівської мерії створена з метою забезпечення прав членів територіальної громади Львова на участь у самоврядуванні.

До неї увійдуть громадські активісти, які займаються тією ж сферою, що і управління міськради, а її основним завданням буде одання пропозицій щодо стратегії розвитку галузі, надання рекомендацій щодо покращення якості та ефективності діяльності управління, участь у розробці документів, участь в організації та проведенні громадських слухань, забезпечення зв'язку мiж громадськими об'єднаннями та управлінням міськради тощо.

Зазначимо, склад громадської ради затверджується наказом керівника управління міськради, також одна громадська організація може делегувати до складу громадської ради не більше 1 претендента.

"Створення громадських рад при управліннях допоможе забезпечити прозорість у діяльності, проведення консультацій з громадськістю, проведення вільного громадського обговорення найважливіших напрямів діяльності управлінь Львівської міської ради", – йдеться в ухвалі.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.