Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

безпритульні тварини

Вівторок, 6 червня 2017, 16:43

У Львові запрацював центр із всиновлення безпритульних собак та котів

безпритульні тварини

У місті відкрили перший в Україні Центр адопції тварин.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтепер львів’яни зможуть знайти дані про усіх безпритульних собак та котів міста, готових до прилаштування, а також оформити процедуру «всиновлення».

Центр працює на базі ЛКП «Лев» у Львові на вул. Промисловій, 56 поряд з Першою комунальною ветеринарною клінікою, ветеринарно-стерилізаційним центром для безпритульних тварин та грумінг-салоном.

«Унікальність в тому, що тут ми даємо шанс на всиновлення тим тваринам, які є не лише в ЛКП «Лев», але які є і в притулку «Милосердя», і на волонтерських перетримках. Всі наші тварини стерилізовані, вакциновані, покупані, чисті, з ветеринарними паспортами», – зазначила директор ЛКП «Лев» Оксана Кошак.

Як повідомляють в ЛКП «Лев», у Центрі адопції відвідувачі зможуть переглянути базу тварин, які очікують на прилаштування, згодом – познайомитися з обраним собакою чи котом, піти на прогулянку, звикнути одне до одного та швидко оформити усю необхідну документацію і забрати нового улюбленця додому.

Крім того, мешканці зможуть отримати поради ветеринара та кінолога щодо адаптації тварини на новому місці, а також щодо навчання, харчування та догляду за ним.

Зазначимо, роботи над облаштуванням центру тривали з осені 2016 року. Їхня вартість – 1,2 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.