Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЛКП "Лев"

Четвер, 7 березня 2024, 15:01

У ЛКП "Лев" хочуть послабити карантин в певних послугах

ЛКП "Лев"

Підприємство має звернутися до Держпродспоживслужби з пропозицією поступово зменшувати карантин

Про це повідомила пресслужба інформаційного порталу депутатів Львівської міської ради.

В межах виїзного засідання комісії екології природокористування та енергозбереження на території ЛКП "Лев" розглянули питання про організацію роботи установи в умовах карантину, оголошеного наприкінці лютого через виявлений сказ у собаки.

Депутати разом з працівниками ЛКП "Лев" обговорили можливість послабити карантин в певних послугах, оскільки вуличних собак у місті залишається багато.

"Комісія екології підтримує таку ініціативу, але є певні норми й правила, яких потрібно дотримуватись. ЛКП "Лев" має звернутися до Держпродспоживслужби, які регламентують цей процес, з пропозицією поступово зменшувати карантин"  прокоментувала заступниця голови комісії, депутатка Марія Чижишин.

Також домовилися, що керівництво представить план розвитку підприємства впродовж наступних двох тижнів.

Окрім того, буде проведений аудит, за результатами якого можна буде зрозуміти, які є борги у підприємства та як їх закривати.

Нагадаємо, 22 лютого у ЛКП "Лев" померла виловлена напередодні на вул. Гоголя собака. Лабораторна експертиза показала, що причиною смерті був сказ.

Тоді ЛКП "Лев" закрили на карантин на 2 місяці через виявлення сказу у вуличного собаки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.