Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 24 серпня 2012, 16:06

Опозиція відзначила День незалежності у Львові Маршом захисту українців

24 серпня у Львів відбувся Марш захисту українців, який пройшов вулицями міста від будинку Львівської обласної ради до пам’ятника Степанові Бандері.

 

Про це повідомила прес-служба Львівської облради. 

Марш захисту українців був присвячений відзначенню 21-річниці Незалежності України та вшануванню всіх тих, хто віддав найдорожче у боротьбі за свободу української нації, - сказано у повідомленні. 

Урочиста хода здійснювалася за маршрутом: вул. Винниченка – вул. Руська – площа Ринок – вул. Беринди – проспект Свободи – вул.  Дорошенка – площа Шашкевича – вул. Степана Бандери – площа Кропивницького.

Під час ходи велелюдна колона зупинялася для покладання квітів коло пам’ятника Тарасові Шевченку та коло пам’ятника Жертвам комуністичних злочинів.

У Марші захисту українців, очоленому курівництвом Львівської обласної ради та депутатами, взяли участь видатні діячі України, учасники національно-визвольних змагань, депутати першого демократичного скликання Львівської обласної ради тапредставники громадських організацій Львівщини, суспільно-культурних товариств і політичних партій.

Завершилась урочиста хода святковим віче біля пам’ятника Степанові Бандері.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.