Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львів

Четвер, 7 вересня 2017, 17:00

Львів'янам мають відшкодувати сім мільйнам зекономлених субсидій

Львів

Понад 11 тисяч мешканців Львова подали заяви на повернення частини невикористаної субсидії на загальну суму у 7 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив заступник начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин, із загальної кількості сімей-одержувачів субсидій у Львові, які мають право на монетизацію субсидій, заяви на повернення зекономлених коштів подали понад 11 тис. осіб.

«Є більше 18 тисяч домогосподарств, в яких на рахунках залишалась частина невикористаної субсидії, тобто ті, які мали право подати заяву до 1 вересня, щоб їм відшкодували частину невикористаної субсидії. Станом на зараз подали заяви більше 11 тисяч осіб. Загальна сума відшкодування становить більше 7 млн грн», – зазначив Ігор Кобрин.

Він додав, що у місті також зареєстровано близько 15 тисяч домогосподарств, які мали протерміновану заборгованість, і яким було призупинено надання субсидій. З них близько 4 тисяч боржників вже підтвердили своє право з 1 травня отримати субсидії.

Нагадаємо, уряд планує перейти до повної монетизації пільг в Україні з 2018 року. А з кінця жовтня й до початку листопада в Україні розпочнеться виплата компенсації зекономленої субсидії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.