Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

obozrevatel.com

Четвер, 13 вересня 2012, 14:46

Снєгирьов нагадав Михальчишину про діда-комуніста

Кандидат у народні депутати у 118, Личаківському в.о. Дмитро Снєгирьов висловив сумніви, чи має моральне право його суперник в окрузі Юрій Михальчишин бути кандидатом від Об’єднаної опозиції, маючи діда - серетаря обкому КПРС і батька, який проміняв громадянство України на громадянство Словенії.

Про це Снєгирьов заявив на прес-конференції сьогодні, 13 вересня.

Снєгирьов нагадав, що Михальчишин мав бути кандидатом від Об’єднаної опозиції у у Сихівському в.о. (№115), в якому кандидується генеральний продюсер телеканалу ЗІК Дмитро Добродомов.

“По тому ж самому Добродомову: коли весь Львів був заклеєний листівками: “Це внук енкаведиста, чи потрібен вам такий народний депутат?”, був коментар пана Михальчишина: “Люди мусять знати, кого вони обирають”. Так вибачте, у мене таке саме право донести те, про що йдеться”, – зазначив Снєгирьов.

Окрім цього, кандидат в нардепи додав, що готовий в суді довести, як Михальчишин погрожував священикові в селі Зимна Вода.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.