Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

зважування вантажівки

vycherpno.ck.ua

Четвер, 1 лютого 2018, 19:14

На Львівщині побільшає місць зважування фур

зважування вантажівки

4 пункти зважування великогабаритних автомобілів облаштують на в'їздах у область.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

На автомобільних дорогах Львівської області працює 16 місць здійснення габаритно-вагового контролю, з них 7 облаштували у 2017 році. Зважування відбувається на всіх пунктах пропуску із Польщею. Це дає можливість перевіряти вантажі, що в’їжджають в Україну  з-за кордону.

"У планах на 2018 рік облаштувати ще 4 місця на в'їзді до Львівської області, – у Здолбунові, Угринові, Сколе та на кордоні із Тернопільською областю", – повідомив директор департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської обласної державної адміністрації Роман Кокотайло.

Зазначимо, Львівська обласна державна адміністрація – одна із п’яти регіонів України, які стали переможцями Проекту з безпеки дорожнього руху і відповідно з загального обсягу суми, яку отримало Міністерство інфраструктури на заходи із безпеки на дорогах. 

Нагадаємо, наприкінці грудня область отримала  три комплекти портативних вагових комплекси.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.