Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вантажівки

Четвер, 28 грудня 2017, 14:53

У січні на дорогах Львівщини працюватимуть три нові вагові комплекси для вантажівок

вантажівки

Сьогодні область отримала три комплекти портативних вагових комплексів. 

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив голова Державної служби України з безпеки на транспорті Михайло Ноняк, вагові комплекси контролюватимуть безпеку на дорогах області з січня 2018 року.

«Вони можуть здійснювати контроль і перевірку документації, а також технічний стан транспортних засобів, як пасажирського транспорту, таксі, вантажного траснпорту, можуть виїжджати на різного роду перевірки плавзасобів, бас-стоянок. Важливою функцією є габаритно-ваговий контроль», – наголосив Михайло Ноняк.

Зокрема, комплекси обладнані робочими місцями, програмним продуктом, оргтехнікою, а також приладами і засобами для здійснення контролю на дорогах.

Загалом на автомобільних дорогах Львівської області працює 16 місць здійснення габаритно-вагового контролю, з них 7 облаштували у 2017 році.

Цьогоріч під час проведення габаритно-вагового контролю у області зважили 8570 транспортних засобів, виявили 570 порушень, серед яких 366 –перевищення вагових обмежень, 39 – перевищення габаритних параметрів, 101 відмова від габаритно-вагового контролю та 64 факти порушення температурного режиму.

Сума штрафів за проїзд дорогами з перевищенням габаритно-вагових обмежень становила 54 141,34 євро.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.