Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

свідоцтво адвоката

lv.npu.gov.ua

П'ятниця, 9 лютого 2018, 14:08

Одного з львівських адвокатів спіймали на хабарі у 1500 доларів

свідоцтво адвоката

Юристка вимагала ці гроші від водія, якого спіймали за кермом у нетверезому стані, та планувала підкупити суддю.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці викрили адвоката одного із юридичних об’єднань Львова, яка вимагала 1500 доларів хабара у людини, щодо якого був складений протокол про адміністративне правопорушення за керування авто у стані алкогольного сп’яніння.

Як з'ясували у поліції, за ці гроші юристка планувала підкупити суддю для оскарження та скасування рішення суду першої інстанції про позбавлення цієї людини права керувати автівкою та накладення штрафів.

Наразі прокуратура Львівської області повідомила юристу про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.27, ч.2 ст.15 (замах на злочин), ч.3 ст.369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) та ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене статтями, це позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.