Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

компресорна станція

loda.gov.ua

Четвер, 29 березня 2018, 11:00

До кінця року на Львівщині планують відкрити більше 10 нових газових свердловин

компресорна станція

Станом на сьогодні на родовищах області видобувають майже 700 млн куб.м газу.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський, перебуваючи з візитом на компресорній станції «Держів» Стрийського нафтогазопромислу, цього року у області планують відкрити ще 13 нових свердловин.

За його словами, впродовж цього року спостерігається зростання видобутку газу, порівняно з минулим роком, хоча у 2017 році й було введено в експлуатацію 10 нових свердловин, а також дано спеціальні дозволи на розробку п’яти нових родовищ.

"Той газ, що видобувається тут, надходить в домогосподарства Львівщини. Майже 700 млн куб.м видобувають на родовищах Львівської області, тобто більшу частину спожитого газу видобувають в межах області. Стратегія розвитку "Укргазвидобування" передбачає видобування 20 млрд куб.м до 2020 року, це стільки, скільки потрібно для забезпечення населення та бюджетної сфери", – додав Ростислав Замлинський.

Відтак, цьогоріч витратять більше 6 млрд грн на закупівлю спецтехніки для обробки свердловин.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.