Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

будівництво у Львові

П'ятниця, 4 травня 2018, 12:33

Садовий дозволив збудувати багатоповерхівку поблизу аеропорту

будівництво у Львові

ТзОВ "ВТП "Бодекс" будуватиме багатоповерхівку на вул. Кульпарківській, 230-А.

Сьогодні, 4 травня, виконавчий комітет Львівської міської ради надав містобудівні умови та обмеження ТзОВ "Виробничо-транспортне підприємство "Бодекс" на будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями на вул. Кульпарківській, 230-А.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Відтак, ТзОВ "Виробничо-транспортне підприємство "Бодекс" на вул. Кульпарківській зводитиме новобудову на земельній ділянці площею 1,6023 гаяка призначена для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку. Категорія земель – землі житлової та громадської забудови.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Ж-4 – зона багатоповерхової житлової забудови відповідно до плану зонінгу Залізничного району Львова.

Як йдеться у проекті рішення, висота будинку не повинна перевищувати 25,6 метрів, однак фірма має ще узгодити граничну висоту будівлі з Міжнародним аеропортом "Львів" ім. Данила Галицького, адже ця ділянка знаходиться неподалік від аеропорту і належить до зони обмеження забудови.

Максимально допустимий відсоток забудови цієї земельної ділянки становить 34%. За приблизними підрахунками, будинок матиме не менше 9 поверхів.

Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, підприємство зареєстроване з 2008 року у Львові на вул. Героїв УПА, 73. Його засновниками є Іван та Людмила Косенки.

Основний вид діяльності – діяльність у сфері права, будівництво житлових і нежитлових будівель.

Нагадаємо, у серпні 2016 року міськрада дозволила фірмі "Бодекс" збудувати багатоквартирний житловий будинок з підземним паркінгом на вул. Стрийській, 99-а, а в 2012 році ТзОВ "Бодекс" фігурувало в скандалі шо вник довкола будівництва в Снопківському парку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.